ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Έντονες αντιδράσεις για νεκρά ελάφια που βρέθηκαν στο δημοτικό ελαφοκομείο (φωτο)

Οργισμένοι οι πολίτες με το θλιβερό θέαμα

Ρόδος: Έντονες αντιδράσεις για νεκρά ελάφια που βρέθηκαν στο δημοτικό ελαφοκομείο (φωτο)

Έντονες αντιδάσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες που δείχνουν νεκρά ελάφια στο ελαφοκομείο του δήμου Ρόδου, στο πάρκο του Ροδινιού,

Το θέμα αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook επισυνάπτοντας και σχετικές φωτογραφίες ο Νικόλας Γουδής.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό post: «Αυτό το αποτρόπαιο θέαμα συμβαίνει τώρα στο Ροδίνι πίσω από το πάρκο υπάρχει ένας χώρος περιφραγμένος με πλέγμα.. Μέσα έχει δεκάδες νεκρά ελάφια και κάποια ζωντανά που κάθονται ετοιμοθάνατα δίπλα σε κουφάρια από νεκρά ελάφια.. Είναι εγκαταλειμμένα χωρίς νερό και φαγητό σίγουρα εδώ και καιρό.. Οποίος μπορεί να βοηθήσει χρειάζονται άμεσα νερό και φαγητό μήπως γλιτώσουν τα ζωντανά… Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτός ο χώρος… Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόεδρος της Φιλοζωικής Ρόδου Γιούλα Διμέλη στέλνει αναφορά προς την Εισαγγελία της Ρόδου, όπως αναφέρει σε δήλωσή της στη σελίδα του “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΡΟΔΟΥ – RHODES ANIMAL WELFARE SOCIETY” στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.