Ρόδος: Παραλάμβαναν με courier μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

Έπειτα από πολυήμερη έρευνα, εντοπίστηκε ένας 24χρονος να παραλαμβάνει από μεταφορική εταιρεία ένα δέμα

Ρόδος: Παραλάμβαναν με courier μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

Οργανωμένη επιχείρηση είχαν στήσει στη Ρόδο τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι παραλάμβαναν δέματα με ναρκωτικά από εταιρείες courier και στη συνέχεια τα διακινούσαν. Μετά την αποκάλυψη της δραστηριότητάς τους, οργανώθηκε στοχευμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, έπειτα από πολυήμερη έρευνα, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 24χρονος να παραλαμβάνει από μεταφορική εταιρεία ένα δέμα, το οποίο διαπιστώθηκε πως περιείχε κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 191 γραμμαρίων. Ο νεαρός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν τρία παραστατικά ταχυμεταφοράς χρημάτων, συνολικού ποσού 6.788 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε ο 24χρονος μαζί με δυο ομοεθνείς του, έναν 43χρονο ο οποίος απουσίαζε και μια 46χρονη η οποία συνελήφθη, καθώς βρέθηκαν άλλα 411,8 γραμμάρια κοκαΐνης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 597 γραμμαρίων και 6.100 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία ο 23χρονος και η 46χρονη οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ ο 43χρονος αναζητείται. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα τέσσερα άτομα τα οποία εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Τον έπιασαν για διακίνηση ναρκωτικών με τυχαίο έλεγχο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κίνηση ενός Έλληνα οδηγού να πετάξει στο έδαφος μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης όταν τον σταμάτησαν για δειγματοληπτικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην πόλη της Λάρισας, το απόγευμα της Τετάρτης, ήταν αρκετή για να βρεθεί με χειροπέδες. Όμως, στην κατοχή του κατασχέθηκε άλλη μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 104 γραμμαρίων, καθώς και 240 ευρώ και το αυτοκίνητό του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.