ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ρόδος: Το Λιμενικό εντόπισε 12 παράνομους αλλοδαπούς σε ακυβέρνητη λέμβο (βίντεο)

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου

Ρόδος: Το Λιμενικό εντόπισε 12 παράνομους αλλοδαπούς σε ακυβέρνητη λέμβο (βίντεο)

Το Λιμενικό εντόπισε το ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος με τους παράνομους αλλοδαπούς και άμεσα το περιπολικό πλοίο ξεκίνησε την περισυλλογή και διάσωσή τους.

Όλοι είναι άνδρες και καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση από το Λιμενικό:

Ενημερώθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι Λιμενικές Αρχές Ρόδου και Σύμης, για ύπαρξη σκάφους σε δυσχερή θέση, με ικανό αριθμό αλλοδαπών, στην θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά ν. Σύμης.

Στην περιοχή έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και ένα Περιπολικό πλοίο Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία εντόπισαν ένα ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Άμεσα το Περιπολικό πλοίο ξεκίνησε την περισυλλογή και διάσωση συνολικά 12 ατόμων (όλοι άνδρες), καλά στην υγεία τους.

Οι ανωτέρω αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα ν. Ρόδου, ενώ η λέμβος καταστράφηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.