ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σαλαμίνα: Η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση

Η 43χρονη γυναίκα από τη Σαλαμίνα το τελευταίο χρονικό διάστημα πρέπει να βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της

Σαλαμίνα: Η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα.

Πριν μία εβδομάδα ο 70χρονος σύντροφος της 43χρονης την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και σήμερα το πρωί της αφαίρεσε τη ζωή, πυροβολώντας την δύο φορές μέσα στο σπίτι της στην Οδό Αίαντος στη Σαλαμίνα.

Η 43χρονη γυναίκα από τη Σαλαμίνα, που είναι και μητέρα ενός παιδιού, το τελευταίο χρονικό διάστημα πρέπει να βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της. Μάλιστα, τον είχε καταγγείλει και για κακοποίηση στις αστυνομικές Αρχές.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τραγωδία που έχει συγκλονίσει την περιοχή Αμπελάκια της Σαλαμίνας ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης (05.12.23). Τότε ο 70χρονος την πυροβόλησε δύο φορές σε θώρακα και κοιλιά κι εξαφανίστηκε. Από εκείνη την ώρα και μετά αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στο σπίτι, όπου διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία, βρίσκεται η σήμανση, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει και ο ιατροδικαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.