ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σφαγή στα Τέμπη: Δύο ακόμη κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους για τη σύμβαση 717

Οι απολογίες των κατηγορουμένων για τη σύμβαση 717 θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες

Σφαγή στα Τέμπη: Δύο ακόμη κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους για τη σύμβαση 717

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες δύο ακόμη κατηγορουμένων για τη σύμβαση 717 που συνδέεται με την σφαγή των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο υπάλληλοι της ΕΡΓΟΣΕ αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στον πρώτο κατηγορούμενο επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 600.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα και στον δεύτερο εγγύηση μόλις 10.000 ευρώ. Οι απολογίες των κατηγορουμένων για τη σύμβαση 717 θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα ο συνήγορος κατηγορουμένης στην υπόθεση Θρασύβουλος Κονταξής έκανε γνωστό ότι οι πέντε πρώτοι κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν στην ανακρίτρια, ανάμεσά τους και η εντολέας του, αδυνατούν να καταβάλουν τις υψηλές εγγυοδοσίες που τους επιβλήθηκαν μετά τις απολογίες τους και οι οποίες ξεκινούν από 500.000 ευρώ και φτάνουν τις 900.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.