ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σφαγή στα Τέμπη: «Τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους – Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι» λέει συγγενής θύματος

«Έχω το αίσθημα της ικανοποίησης»

Σφαγή στα Τέμπη: «Τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους – Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι» λέει συγγενής θύματος

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της σφαγής των Τεμπών παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και δήλωσε ότι «είναι θέμα χρόνου να βγουν όλα στην επιφάνεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

«Είχαμε κάνει μια αίτηση στις 14 Φεβρουαρίου που είχαμε πάει για να μπει το θέμα των Τεμπών στην Επιτροπή που είναι για τη Δικαιοσύνη και για τις Μεταφορές», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος».

«Πέρασε κατεπείγον και στις 18 του μηνός έγινε η εκδίκαση του αιτήματός μας. Αυτό που έγινε να είναι και οι 7 πλευρές του Ευρωκοινοβουλίου υπέρ μας, όλοι υπερψήφισαν, συν τον εκπρόσωπο της Κομισιόν και όλη την ελληνική αντιπολίτευση, καταλαβαίνετε ότι όλη η Ευρώπη, όλη η ελληνική αντιπολίτευση είναι απέναντι στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Είναι μόνοι τους πλέον, το έχουν καταλάβει, είναι σε πανικό και θέμα χρόνου να λυθεί αυτό το αίτημα των Τεμπών».

Όπως λέει ο ίδιος: «Η κυβέρνηση ήταν σε μια γραμμή ευθεία, δηλαδή δεν ήθελε την προανακριτή. Έγινε η Εξεταστική η οποία ήταν μια παρωδία. Το κέρδος ήταν ότι πήγε η Μαρία Καρυστιανού εκεί πέρα που δεν το περίμενε κανείς και τους διέλυσε κανονικά και αυτό που πιστεύω ότι έκανε τον κόσμο να τρελαθεί και να καταλάβει τι γίνεται, ήταν η αλαζονική στάση του Καραμανλή μέσα στην Εξεταστική, που κουνούσε το δάχτυλο».

Αναφερόμενος στην πρόταση που έκανε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, να ζητήσει προανακριτική για τον ίδιο, ο κ. Ασλανίδης ανέφερε: «Το βλέπω σαν αντρίκια στάση, μπράβο του, αλλά θα κριθεί και αυτός από τη Δικαιοσύνη. (…) Έχω το αίσθημα της ικανοποίησης, μετά από έναν χρόνο ξεκινούν τα πράγματα και παίρνουν τον δρόμο που έπρεπε να πάρουν έναν χρόνο πριν. Μπήκαν σε μια σειρά επιτέλους. Εγώ και η Μαρία είμαστε σίγουροι από αυτά που ζήσαμε ότι είναι θέμα χρόνου να βγουν όλα στην επιφάνεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.