ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπάτα: Xειροπέδες σε ληστή που είχε «στρατοπεδεύσει» δίπλα σε σπίτι υπουργού

Φυγόποινος και σεσημασμένος ο συλληφθείς

Σπάτα: Xειροπέδες σε ληστή που είχε «στρατοπεδεύσει» δίπλα σε σπίτι υπουργού

Στη σύλληψη ληστή, δίπλα από σπίτι υπουργού της κυβέρνησης στα Σπάτα, προχώρησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Οι αστυνομικοί εκτελούσαν υπηρεσία σταθερής φύλαξης το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι υπουργού όταν αντιλήφθηκαν ένα ύποπτο όχημα σε κοντινή απόσταση από την υπουργική κατοικία και έκριναν σκόπιμο να το ελέγξουν.

Όπως προέκυψε, στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 63χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 24 πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο σημείο.

Φυγόποινος και σεσημασμένος ο συλληφθείς

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ήταν φυγόποινος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ληστείας.

Συγκεκριμένα ο 63χρονος είχε σπάσει κλειδαριά σπιτιού και είχε εισβάλει στην οικία ηλικιωμένου άντρα στα Σπάτα, τον οποίο προσπάθησε να φιμώσει με μονωτική ταινία για να του αρπάξει χρήματα. Τελικά δεν τα κατάφερε, τον χτύπησε στο κεφάλι με ξύλο και τράπηκε σε φυγή.

Μετά τη σύλληψη του 63χρονου Έλληνα από τους άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.