
Συναγερμός σήμανε σήμερα στη Χαλκιδική, μετά τον εντοπισμό μιας σφαίρας στην παραλία της Νέας Τρίγλιας. Τη σφαίρα ανακάλυψε πολίτης το μεσημέρι, προκαλώντας την κινητοποίηση των Λιμενικών Αρχών.
Πρόκειται για μια οξειδωμένη σφαίρα διαμετρήματος 9mm, η οποία θα αποσταλεί άμεσα στο Τμήμα Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω ανάλυση και έρευνα.
Οι Λιμενικές Αρχές των Νέων Μουδανιών έχουν αναλάβει την προανάκριση, προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε η σφαίρα και να εξακριβώσουν τυχόν ποινικές ευθύνες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.