ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη ο Αλβανός δράστης της δολοφονίας του 47χρονου στην Καλαμάτα

Οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον 38χρονο

Συνελήφθη ο Αλβανός δράστης της δολοφονίας του 47χρονου στην Καλαμάτα

Συνελήφθη ο 38χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικάνου» στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για το άτομο που πυροβόλησε τον 47χρονο.

Οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον 38χρονο Αλβανό που πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο «Αμερικάνο» στην Καλαμάτα.

Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου, με τον οποίο φέρεται ότι είχε διαφορές, ο 38χρονος κατέφυγε στην καφετέρια του ενός από τους δύο Έλληνες που έχουν συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία. Από το κατάστημα, εφοδιάστηκε με τρόφιμα και ζεστά ρούχα και διέφυγε πεζος προς το βουνό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.