ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συνελήφθη σπείρα που θα διακινούσε δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη στο Άργος

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη σπείρα που θα διακινούσε δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη στο Άργος

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Άργους– Μυκηνών, συνέλαβαν ένα ζευγάρι Ελλήνων και έναν συνεργό τους, καθώς τους τελευταίους δύο μήνες διακινούσαν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του Άργους.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα με σκύλο ανιχνευτή στο σπίτι της 23χρονης και του 27χρονου, και εντόπισαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 983 γραμμαρίων, κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 110 γραμμαρίων και κοκαΐνης βάρους 112 γραμμαρίων.

Στο χώρο κατασχέθηκαν, ακόμη: μια ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης κάνναβης, δέκα αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και 3.170 ευρώ από την διακίνηση ναρκωτικών.

Εκτός από το ζευγάρι, που χρησιμοποιούσε συνθηματικές λέξεις στις επικοινωνίες μεταξύ τους και με τους «πελάτες» μέσω επτά κινητών που κατασχέθηκαν, συνελήφθησαν στο ίδιο σπίτι ο 19χρονος συνεργός τους στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και 1.085 ευρώ από τις πωλήσεις, καθώς και ένας συνομήλικός του που τον είχε επισκεφθεί για να αγοράσει ναρκωτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δεύτερος 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε βάρος των τριών μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.