ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις Αλβανοί που είχαν ρημάξει σπίτια σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Έκλεψαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ σε μία περίπτωση αφαίρεσαν και ένα αυτοκίνητο

Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις Αλβανοί που είχαν ρημάξει σπίτια σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαμ, εξιχνίασαν διαρρήξεις και κλοπές από οικίες, καθώς και την κλοπή ενός αυτοκινήτου από περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις Αλβανοί, ηλικίας 32, 35 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση-συμμορία και διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες, τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους διέρρηξαν δύο οικίες στη Θεσσαλονίκη και μία στη Χαλκιδική, από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ σε μία περίπτωση αφαίρεσαν και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του το κλεμμένο όχημα, καθώς επίσης στις οικίες των δραστών εντοπίσθηκαν ορισμένα κλοπιμαία τα οποία επίσης αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος και ο 35χρονος είναι ήδη κρατούμενοι σε καταστήματα κράτησης για παρόμοια αδικήματα. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε αρμοδίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.