ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέμπη: Συγγενείς θύματος διεκδικούν αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ από την Hellenic Train

Πρόκειται για τη σύζυγο, τους δυο γιους και την αδελφή του ελεγκτή της επιβατικής αμαξοστοιχίας

Τέμπη: Συγγενείς θύματος διεκδικούν αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ από την Hellenic Train

Συγγενείς θύματος του εγκλήματος των Τεμπών, κατέθεσαν στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας αγωγή με την οποία διεκδικούν από την Hellenic Train 1 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για τη σύζυγο, τους δυο γιους και την αδελφή του ελεγκτή της επιβατικής αμαξοστοιχίας, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στη μαζική σφαγή.

Η αγωγή τους έχει προσδιοριστεί μάλιστα να συζητηθεί αύριο στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ωστόσο, δεν αποκλείεται να αναβληθεί καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η Hellenic Train προτίθεται να καταθέσει αίτημα για αναβολή.

Η αποζημίωση που αξιώνουν οι συγγενείς του αδικοχαμένου ελεγκτή είναι για ψυχική οδύνη από τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.