ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσ/νίκη: Πέταξαν κόκκινες μπογιές στον ΟΣΕ με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη (φώτο)

«Ήταν 28 Φλεβάρη όταν το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του»

Θεσ/νίκη: Πέταξαν κόκκινες μπογιές στον ΟΣΕ με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη (φώτο)

Με αφορμή τον έναν χρόνο από το έγκλημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, άγνωστοι φορώντας κουκούλες, πέταξαν κόκκινες μπογιές και τρικάκια, στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook, «δεκάδες άτομα από τον “Συντονισμό Ενάντια στο Κρατικο-Καπιταλιστικό Έγκλημα στα Τέμπη” πραγματοποίησαν παρέμβαση στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το κρατικό έγκλημα στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όπως αναφέρεται στο κείμενό της παρέβασης: Ήταν 28 Φλεβάρη όταν το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του, αλλά συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο τρένο με συνέπεια 57 νεκρούς επιβάτες και πολλούς άλλους τραυματίες . Ένας χρόνος από τότε που η κοινωνία βγαίνοντας συλλογικά στον δρόμο εξέφρασε την ταξική της οργή απέναντι σε ένα σύστημα που βάζει το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή. […]

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΖΟΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.