ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: 43χρονη ξέχασε το χειρόφρενο και το ΙΧ έπεσε στη θάλασσα

Μηχανήματα του Λιμενικού ολοκλήρωσαν την επιχείρηση για την απομάκρυνση του οχήματος

Θεσσαλονίκη: 43χρονη ξέχασε το χειρόφρενο και το ΙΧ έπεσε στη θάλασσα

Περιπέτεια είχε 43χρονη στη Θεσσαλονίκη, όταν το πρωί της Παρασκευής είδε το αυτοκίνητό της να… κατηφορίζει προς τη θάλασσα του Θερμαϊκού, στην περιοχή της Νέας Κρήνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Η 43χρονη οδηγός στάθμευσε το όχημα, χωρίς να τραβήξει χειρόφρενο, και λίγα λεπτά αργότερα εκείνο κατέληξε στα νερά του Θερμαϊκού. Για καλή της τύχη είχε βγει από το αυτοκίνητο, ωστόσο στο ΙΧ προκλήθηκαν τεχνικές βλάβες από τον όγκο νερού που δέχτηκε.

Μηχανήματα του Λιμενικού ολοκλήρωσαν την επιχείρηση για την απομάκρυνση του οχήματος από τον βυθό της θάλασσας. auto2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
auto3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.