ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από τον θάνατο 60χρονης: Με κουζινομάχαιρο την σκότωσε ο γιος της (upd)

Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή νωρίς το απόγευμα μέσα στο διαμέρισμά της από αστυνομικούς

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από τον θάνατο 60χρονης: Με κουζινομάχαιρο την σκότωσε ο γιος της (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 18:24) Οικογενειακή τραγωδία αποδείχθηκε ο θάνατος της 60χρονης γυναίκας σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, καθώς ο 29χρονος γιος της ομολόγησε ότι την δολοφόνησε.

Με κουζινομάχαιρο φέρεται πως δολοφονήθηκε η 60χρονη γυναίκα καθώς η γυναίκα έφερε αρκετά χτυπήματα από μαχαίρι οικιακής χρήσης το οποίο εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος από τους αστυνομικούς της Σήμανσης που έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο πριν τις 17.30 όταν ο 29χρονος γιος είχε άγριο καβγά μέσα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, με την 60χρονη μητέρα του με την οποία ζούσαν μαζί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από ανθρώπους της γειτονιάς στην οδό Παπαδιαμάντη, άκουσαν έντονες φωνές από το διαμέρισμα, ωστόσο δε μπορούσαν να φανταστούν ότι ο γιος θα σκότωνε τη μητέρα του.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, ενώ κατά πληροφορίες ο γιος καθόταν στην πολυθρόνα του διαμερίσματος και δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Από την αρχή κρίθηκε ότι ήταν ο βασικός ύποπτος, ενώ λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος και συνελήφθη.

Στο διαμέρισμα αυτήν την ώρα βρίσκεται προσωπικό της σήμανσης που συλλέγει στοιχεία, ενώ αναμένεται να φτάσει και ιατροδικαστής προκειμένου να εξέταση τη σορό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άνθρωποι της γειτονιάς κάνουν λόγο μιλώντας για τον 29χρονο για ένα άτομο που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα, ενώ αναφέρουν πως δεν είχε συχνούς καβγάδες με τη μητέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.