ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι βανδάλισαν και έβαλαν φωτιά σε νηπιαγωγείο

Η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής δήμου Θέρμης προέβη σε καταγγελία στο τμήμα Ασφαλείας

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι βανδάλισαν και έβαλαν φωτιά σε νηπιαγωγείο

Άγνωστοι βανδάλισαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε τοίχο του ολοήμερου νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής του δήμου Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι ζημιές σημειώθηκαν, χθες το βράδυ, όταν οι δράστες παραβίασαν την περίφραξη του σχολείου, κατανάλωσαν ποσότητες αλκοολούχων ποτών και στη συνέχεια έσπασαν τα μπουκάλια και γέμισαν με γυαλιά όλο το προαύλιο.

Παράλληλα άναψαν φωτιά στον εξωτερικό τοίχο του νηπιαγωγείου, η οποία δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις και δεν προκάλεσε μεγάλη καταστροφή στο κτίριο.

Η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής δήμου Θέρμης Ευαγγελία Κούτρη προέβη σε καταγγελία στο τμήμα Ασφαλείας Θέρμης αναφορικά με τους βανδαλισμούς και κίνησε άμεσα όλες τις διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.

«Το φαινόμενο των βανδαλισμών μάς προκαλεί πολύ μεγάλη στεναχώρια, γιατί προκαλούνται σοβαρές καταστροφές στις σχολικές μονάδες και ταυτόχρονα ο δήμος επιβαρύνεται με μεγάλα χρηματικά ποσά για την αποκατάστασή των ζημιών.

Επειδή τα φαινόμενα δυστυχώς επαναλαμβάνονται κατά καιρούς, θα πρέπει από κοινού εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και φυσικά ο Δήμος να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε να περιορίσουμε τέτοιου είδους βανδαλισμούς», δήλωσε, από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θέρμης Στυλιανός Αποστόλου.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WbdgXWzyEdE

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.