ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στην 28χρονη με τις βόμβες μολότοφ στο ΑΠΘ

Διώκεται και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στην 28χρονη με τις βόμβες μολότοφ στο ΑΠΘ

Κακουργηματική δίωξη για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, απήγγειλε η εισαγγελέας στην 28χρονη που συνελήφθη με 7 αυτοσχέδιες μολότοφ στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Ακόμη η 28χρονη που κατείχε τις μολότοφ στο ΑΠΘ διώκεται για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στη 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από την προανάκριση που διενήργησε η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι το σακίδιο ανήκει στην 28χρονη, οπότε ξεκίνησαν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψή της.

Στην κατοχή της νεαρής γυναίκας βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού, μία αντιασφυξιογόνα μάσκα με δύο φίλτρα, πλήθος πλαστικών δεματικών (tie wrap), τέσσερα σπρέι διαφορετικών χρωμάτων, συσκευασίες φαρμακευτικής πόσιμης γέλης για προστασία από δακρυγόνα και σωρεία εντύπων και χειρόγραφων σημειώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.