ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τη φωτιά στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Θα ερευνηθούν τα αδικήματα του εμπρησμού, της χρήσης εύφλεκτων υλών και της παράβασης του νόμου περί κροτίδων

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τη φωτιά στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» και σύμφωνα με τα στοιχεία φαίνεται ότι οφείλεται σε εμπρησμό.

Για την έρευνα που παρήγγειλε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης και θα αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα ερευνηθούν τα αδικήματα του εμπρησμού, της φθοράς με φωτιά, της χρήσης εύφλεκτων υλών και της παράβασης του νόμου περί κροτίδων (τα δύο τελευταία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου).

Ο φάκελος της δικογραφίας για τη φωτιά που ξέσπασε λίγες ώρες μετά τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα από την επιτόπια έρευνα που διεξήγαγε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το βιντεοληπτικό υλικό από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ενώ θα κληθεί να καταθέσει και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Το χρονικό της πυρκαγιάς

Σοβαρές καταστροφές προκλήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, μετά τη φωτιά λίγες ώρες μετά τον τελικό Κυπέλλου με νικητή τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στις 3.27 τα ξημερώματα στα γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Αλκμήνης, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε να επιχειρήσουν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερες υδροφόρα οχήματα.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και σε αρχειακό υλικό, ενώ τα πρώτα στοιχεία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του εμπρησμού. Ζημιές προκλήθηκαν και σε σουίτες του γηπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.