ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ένοχος κρίθηκε άντρας που ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του έξω από το σχολείο της κόρης τους

Την κλωτσούσε στα γεννητικά όργανα

Θεσσαλονίκη: Ένοχος κρίθηκε άντρας που ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του έξω από το σχολείο της κόρης τους

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών, με τριετή αναστολή, σε 47χρονο για τον ξυλοδαρμό της πρώην σύντροφό του έξω από το σχολείο της μικρής τους κόρης.

Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση και του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος απαγόρευσης προσέγγισης του θύματος σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής όταν η 41χρονη γυναίκα πήγε να πάρει το κοριτσάκι τους, επτά ετών, από το Δημoτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην σύζυγος την περίμενε έξω από το σχολείο και μόλις την είδε, της όρμηξε έξω από το προαύλιο.

«Με χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι, μου έβγαλε τη μπλούζα και μόλις με έριξε στο έδαφος συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές» κατέθεσε στο δικαστήριο το θύμα.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος ασκούσε σωματική βία σε βάρος της, ενώ έχει χτυπήσει με μπουνιά και το επτάχρονο κοριτσάκι τους.

«Πριν μια εβδομάδα έγινε άλλο ένα δικαστήριο και καταδικάστηκε σε έναν χρόνο και δύο μήνες φυλάκισης, με αναστολή. Τα περιστατικά είναι συχνά.

Δε μπορεί να καταλάβει ότι χωρίσαμε. Μένω προσωρινά αλλού και ψάχνω σπίτι. Πριν δύο εβδομάδες πήρε το παιδί για να στολίσουν δέντρο και το χτύπησε στο κεφάλι» ανέφερε η γυναίκα η οποία ζήτησε από το δικαστήριο να την προστατεύσει.

«Μέχρι σήμερα πονάω και έχω πρόβλημα» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε πως ο νυν σύντροφος της γυναίκας ήταν εκείνος που του επιτέθηκε έξω από το σχολείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.