ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε μεταφορική εταιρεία με λεία 19.500 ευρώ

Ήδη προφυλακισμένοι οι συλληφθέντες για την ένοπλη ληστεία

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε μεταφορική εταιρεία με λεία 19.500 ευρώ

Την εξιχνίαση ληστείας που διαρπάχθηκε πέρσι τον Απρίλιο σε μεταφορική εταιρεία στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όπου οι δράστες οπλισμένοι με δύο καλάσνικοφ άρπαξαν 19.500 ευρώ, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Για την υπόθεση κατηγορούνται πέντε άτομα, μεταξύ αυτών ένας 35χρονος Αλβανός και τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 23, 24, 25 και 36 ετών.

Ήδη προφυλακισμένοι οι συλληφθέντες για την ένοπλη ληστεία

Ο 35χρονος κι ο 23χρονος είναι ήδη προφυλακισμένοι καθώς είχαν συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και κατά περίπτωση για οπλοκατοχή (taser, φυσίγγια και γεμιστήρας πυροβόλου όπλου). Τα συγκεκριμένα αντικείμενα βρέθηκαν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και καφέ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, με διαχειριστή τον αλλοδαπό. Ο εντοπισμός των καλάσνικοφ σε μία από τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις οδήγησε και στην εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας για την οποία απολογήθηκαν και προφυλακίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυο εκ των συνεργών τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ ο πέμπτος αναζητείται με ένταλμα σύλληψης. Οι δράστες φαίνεται πως χρησιμοποίησαν κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία εντοπίστηκε σε δασική έκταση και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.