ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που κάμερα «συλλαμβάνει» σπείρα που άνοιγε σπίτια (βίντεο)

Στο βίντεο αποτυπώνεται το «χτύπημα» των διαρρηκτών σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που κάμερα «συλλαμβάνει» σπείρα που άνοιγε σπίτια (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε διαρρήκτες αλβανικής καταγωγής που άνοιγαν σπίτια και έκλεβαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ σε μία περίπτωση αφαίρεσαν και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι δράστες ηλικίας 32, 35 και 42 ετών χρησιμοποίησαν για τη δράση τους το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε περιοχή της Καβάλας, ενώ σε μία από τις τρεις διαρρήξεις δεν πτοήθηκαν ούτε από το γεγονός πως ο ένοικος του σπιτιού βρισκόταν εντός αυτού!

Στο βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας που δημοσιεύει το thestival αποτυπώνεται το «χτύπημα» των διαρρηκτών σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 13 Φεβρουαρίου του 2023.

Δείτε το βίντεο:

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από το εσωτερικό της οικίας, οι δράστες ψάχνουν με χειρουργικές κινήσεις σε πιθανά σημεία όπου ενδεχομένως θα βρουν τη λεία τους. Οι δράστες κινούνται στους χώρους του σπιτιού έχοντας ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Για να μην χάσουν χρόνο, χωρίζονται και ο καθένας ψάχνει σε διαφορετικό χώρο του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το συγκεκριμένο σπίτι οι δράστες κατάφεραν να σηκώσουν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των τριών Αλβανών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία και διακεκριμένες κλοπές. Σημειώνεται ότι ο 32χρονος και ο 35χρονος είναι ήδη κρατούμενοι σε καταστήματα κράτησης για παρόμοια αδικήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.