ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει τη μητέρα και το 14 μηνών μωρό της (βίντεο ντοκουμέντο)

Παρών στο τροχαίο και ο πατέρας

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει τη μητέρα και το 14 μηνών μωρό της (βίντεο ντοκουμέντο)

Μια μητέρα και το 14 μηνών παιδί της παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, με το τρομακτικό τροχαίο να καταγράφεται σε βίντεο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο η μητέρα φαίνεται να κρατάει το καρότσι από την πίσω μεριά για να το προφυλάσσει ενώ το παιδί ήταν δεμένο στο καρότσι και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα και δεν εκτοξεύθηκε.

Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους ενώ βρίσκονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου για εξετάσεις.

Ο οδηγός μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού και παραδέχθηκε ότι έφταιγε και ο ίδιος ενώ ανέφερε ότι κατέβηκε αμέσως, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν βαριά η μητέρα και το παιδί και αμέσως ήρθαν οι ασφάλειες.

«Ήμουν στη λεωφόρο Παπανικολάου. Δεν υπάρχει σήμανση. Φταίω και εγώ. Πετάχτηκε η κυρία ίσα-ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι. Ήρθαν οι ασφαλιστικές. Είναι καλά δόξα τον Θεό. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Είναι λάθος δεν αποποιούμαι την ευθύνη. Βρήκε ο καθρέφτης στο καροτσάκι και αυτό έπεσε κάτω», είναι τα λόγια του οδηγού.

Ο πατέρας του παιδιού και σύζυγος της γυναίκας μίλησε για όσα έγιναν:

«Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο. Περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει γιατί εδώ είναι επικίνδυνα. Καθημερινά φαινόμενα αυτά. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις. Περίμενα να περάσουνε. Σταμάτησε η μία η πλευρά.

Η γυναίκα βρήκε μπροστά, το καρότσι το είχε από την πίσω μεριά της και ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα υποθέσαμε εφόσον ανέβαινε η γυναίκα στις διαβάσεις. Δεν έτρεχε υπερβολικά. Θέλω να είναι δίκαιος και ο κύριος ούτε είδε τίποτα», ανέφερε αρχικά ο πατέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χτυπάει τη γυναίκα, χτυπάει το καρότσι, πέφτουν και οι δύο κάτω. Σα να κοιτούσε αλλού, σαν να έβλεπε άλλα πράγματα. Λέει δεν είδε διαβάσεις. Έχει και πινακίδα εδώ, ο δήμος όμως… Θα κρατηθεί μέσα προληπτικά γιατί είναι 14 μηνών ο μικρός», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.