ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: «Μάλωσαν στο αυτοκίνητο, τη χτύπησε και έφυγε» λέει ο πατέρας της 39χρονης που δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγο της

Ο 42χρονος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται

Θεσσαλονίκη: «Μάλωσαν στο αυτοκίνητο, τη χτύπησε και έφυγε» λέει ο πατέρας της 39χρονης που δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγο της

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό του 42χρονου, ο οποίος μαχαίρωσε στο λαιμό την 39χρονη σύζυγο του στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας της 39χρονης δήλωσε ότι η κόρη του είναι καλά και εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί σύντομα ο 42χρονος σύζυγος της από τις αρχές στη Θεσσαλονίκη.

“Μίλησα με την κόρη μου και ευτυχώς είναι καλά. Δεν ξέρω ακόμα πώς ακριβώς έγινε. Δεν γνωρίζω τους λόγους που μάλωναν. Μόνο αυτοί μπορούν να ξέρουν. Ήταν παντρεμένη εδώ και 11 χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μας έλεγε αν τα πήγαιναν καλά ή όχι. Μόνο τον τελευταίο μήνα ήρθε και μας είπε ότι για κάποιο λόγο δεν τα πήγαιναν καλά. Δεν ρώτησα περισσότερα. Το πρωί πήγαινε την κόρη μου με το αυτοκίνητο στη δουλειά, μετά μάλωσαν μέσα στο αυτοκίνητο, τη χτύπησε και έφυγε. Φαινόταν καλός άνθρωπος, δεν ξέρω τι να πω. Θα ήθελα να βρεθεί άμεσα από την αστυνομία”, τόνισε.

Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο 42χρονος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.