ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη είχε κατηγορηθεί για βιασμό 20χρονης

Το 2010 είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας μιας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη

Θεσσαλονίκη: Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη είχε κατηγορηθεί για βιασμό 20χρονης

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» στη δημοσιότητα για τον 37χρονο ιδιοκτήτη των σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη καθώς το 2016 φέρεται να είχε κατηγορηθεί για βιασμό. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο 37χρονος έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς το 2010 είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας μιας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια, με συνέπεια να κατηγορηθεί για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Παρόμοιες κατηγορίες αντιμετώπισε την ίδια χρονιά, ξανά στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

Το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε η φοιτήτρια στο Mega και πρόσθεσε: «Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.