ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος Βούλγαρος που προσπάθησε να βιάσει 19χρονη και επιτέθηκε σε 22χρονη

Με διαφορά δύο ωρών τα δύο χτυπήματα του 25χρονου που συνελήφθη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος Βούλγαρος που προσπάθησε να βιάσει 19χρονη και επιτέθηκε σε 22χρονη

Έναν εφιάλτη στα χέρια ενός 25χρονου Βούλγαρου έζησαν δύο νεαρές κοπέλες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρώτο θύμα του 25χρονου ήταν μια 22χρονη την οποία παρενόχλησε σεξουαλικά και σύμφωνα με πληροφορίες, τη θώπευσε, σε πολυκατοικία στην Αγίου Δημητρίου.

Μια ώρα αργότερα ο νεαρός Βούλγαρος ξαναχτύπησε καθώς αποπειράθηκε να βιάσει μία 19χρονη κοντά στο παλιό 424.

Όπως αναφέρει το thestival.gr ο 25χρονος Βούλγαρος πλησίασε την 19χρονη, την χτύπησε και επιχείρησε να τη βιάσει βγάζοντας της τα ρούχα και το σακίδιο της.

Η κοπέλα όμως αντιστάθηκε, ξέφυγε και μετέβη σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τόσο η 22χρονη όσο και η 19χρονη αναγνώρισαν τον 25χρονο Βούλγαρο για τον οποίο διαπιστώθηκε, κατά τη σύλληψή του, ότι είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.