ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που απείλησε ότι θα βιάσει την σύζυγο του αδελφού του γιατί του χρωστούσε 350 ευρώ

Ο άλλος αδελφός του επιτέθηκε και τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που απείλησε ότι θα βιάσει την σύζυγο του αδελφού του γιατί του χρωστούσε 350 ευρώ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό μεταξύ δύο αδελφών στη Θεσσαλονίκη, με τον έναν να απειλεί τον άλλο με το βιασμό της συζύγου του.

Ο ένας εκ των δύο αδελφών απείλησε τον έταιρο αδελφό ότι αν δεν του επιστρέψει το ποσό των 350 ευρώ που του χρωστάει τότε θα βιάσει την σύζυγό του και θα του κάψει το σπίτι.

Ο άλλος αδελφός του επιτέθηκε και τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο, ενώ ο άλλος τον έπιασε από τον λαιμό, με την ΕΛΑΣ να επεμβαίνει και τα δύο αδέλφια -με καταγωγή από τη Βουλγαρία- να οδηγούνται στο αυτόφωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώτος εκ των αδελφών καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή και ο δεύτερος σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.