ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ζευγάρι που πωλούσε αμφιβόλου ποιότητας και γνησιότητας ελαιόλαδο

Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι έως ότου ολοκληρωθεί η εργαστηριακή εξέταση για την ποιότητα των λαδιών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ζευγάρι που πωλούσε αμφιβόλου ποιότητας και γνησιότητας ελαιόλαδο

Αστυνομικοί του Τμήματος Επιχειρησιακής Τακτικής και Δράσης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες Τετάρτη (8/11) ένα ζευγάρι στην περιοχή της Τούμπας, καθώς πωλούσαν αμφιβόλου ποιότητας και γνησιότητας ελαιόλαδο.

Πρόκειται για ζευγάρι ημεδαπών ηλικίας 39 και 33 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε «Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις» και της νομοθεσίας που αφορά σε «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στην εφαρμογή της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας στους τομείς των τροφίμων, των ζωοτροφών και της υγείας και προστασίας των ζώων και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να πωλούν το λάδι πρωινές ώρες της Τετάρτης (8/11) σε κοντινή απόσταση από λαϊκή αγορά στην περιοχή της Τούμπας, ενώ κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 δοχεία περιέχοντα λάδι (μεταλλικά και πλαστικά) χωρητικότητας 5 λίτρων έκαστο, 1 μπλοκ με χειρόγραφες σημειώσεις που χρησιμοποιούσαν για τις παραγγελίες και 22 χαρτάκια τύπου Post-it με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Κατόπιν αιτήματος της επιληφθείσας υπηρεσίας συνεργείο του Ε.Φ.Ε.Τ. προσήλθε και έλαβε δείγματα από τα κατασχεθέντα, τα οποία θα αποστείλει στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κατηγορούμενοι με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι έως ότου ολοκληρωθεί η εργαστηριακή εξέταση για την ποιότητα των λαδιών ώστε να αποφανθεί στη συνέχεια για την ποινική τους μεταχείριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.