ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θρήνος στη Νάξο: Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος πρώην αθλητής του Πανναξιακού

Θρήνο έχει προκαλέσει στη Νάξο ο αδόκητος χαμός του 22χρονου Ευριπίδη Κουνάδη, σε τροχαίο στα Τρίκαλα

Θρήνος στη Νάξο: Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος πρώην αθλητής του Πανναξιακού

Πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής του Ευριπίδη Κουνάδη. Ο 22χρονος πρώην μπασκετμπολίστας του Πανναξιακού έχασε τη μάχη με τον θάνατο έπειτα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο νεαρός μετά το δυστύχημα το οποίο έγινε στο τούνελ μετά τη Μεσοχώρα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Βουλγαρέλι δίχως οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη του: «Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές του Πανναξιακού ΑΟΚ εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό του νεαρού Ευριπίδη Κουνάδη.

Ο Ευριπίδης που τίμησε το σωματείο μας αγωνιζόμενος τόσο για αυτό όσο και για τα υπόλοιπα τμήματα του Πανναξιακού μας, αποτέλεσε ένα παιδί ευγενικό με ηθικές αρχές και πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη.
Έτσι και θα τον θυμόμαστε πάντα!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό παράδεισο Ευριπίδη στη γειτονιά των Αγγέλων!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.