ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη με το θάνατο των δύο αδερφών – «Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» (φώτο)

Οι δύο νεαροί άνδρες «έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά έξι ωρών

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη με το θάνατο των δύο αδερφών – «Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» (φώτο)

Στις 9 Ιουνίου, μία οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη «βυθίστηκε» στο πένθος καθώς, δύο αδέρφια «έφυγαν» από τη ζωή την ίδια ημέρα και μάλιστα με διαφορά λίγων ωρών.

Η περιπέτεια που οδήγησε στην τραγωδία για την οικογένεια από την περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, ξεκίνησε όταν ο 38χρονος Θοδωρής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

Σύμφωνα με τον θείο του, από εκείνο το τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα που είχε ο 38χρονος έσπασε το πόδι του και έμεινε για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο. Εκεί του έγιναν οι απαραίτητες επεμβάσεις στο πόδι και ύστερα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης.

Την επόμενη μέρα από τη μεταφορά του πέθανε από πνευμονική εμβολή.

Όταν κάλεσαν τον αδελφό του να πάει στο κέντρο αποκατάστασης και του ανακοίνωσαν ότι ο 38χρονος «έσβησε», εκείνος νευρίασε, στενοχωρήθηκε και είπε στους φίλους που ήταν μαζί του ότι ζαλίζεται πριν να σωριαστεί στο έδαφος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

«Με τους φίλους του ήταν, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως ήταν έπεσε… Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού», ανέφερε ο θείος του, μιλώντας στο MEGA.

Ο 32χρονος πέθανε έξι ώρες μετά τον χαμό του αδερφού του. Ως αιτία θανάτου του 38χρονου αναγράφεται η πνευμονική εμβολή, στις 09/06/20230 και ώρα 14.15 το μεσημέρι.

Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 το βράδυ έφυγε από τη ζωή και ο 32χρονος από έμφραγμα του μυοκαρδίου – όπως αναγράφεται συγκεκριμένα στη ληξιαρχική πράξη θανάτου: πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου – θρόμβωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραγική «φιγούρα» ο πατέρας των δύο αντρών που είδε τα παιδιά του να φεύγουν από τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες και μέχρι σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που του επιφύλασσε η μοίρα, καθώς πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες είχε χάσει και τη σύζυγό του από καρκίνο, με αποτέλεσμα να μείνει μόνος στη ζωή και με μοναδικό του στήριγμα τον αδελφό του που του δίνει κουράγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.