ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γ.Καλλιάνος – Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που αλλοδαπός «μπούκαρε» στο σπίτι του

20χρονος αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι του και τα «πήρε όλα»

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γ.Καλλιάνος – Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που αλλοδαπός «μπούκαρε» στο σπίτι του

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει πως χθες το βράδυ στις 20:40 ένας 20χρονος αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι του και τα «πήρε όλα».

«Ψυχολογικός βιασμός λέγετε αυτό», σημειώνει ο κ. Καλλιάνος στη λεζάντα της ανάρτησής του και ευχαριστεί την ΕΛ.ΑΣ για τη δουλεία που έκανε εκφράζοντας την ελπίδα του να βρεθεί ο δράστης.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Μπήκε στο σπίτι μας χθες το βράδυ στις 20.40. Φτιάχνεις το σπιτικό σου και μπαίνει ένας αλήτης και στα παίρνει όλα! Φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του! 20χρονος αλλοδαπός. Ψυχολογικός βιασμός λέγεται αυτό. Παρακαλώ κοινοποιήστε μήπως και βρεθεί το κάθαρμα που μαγάρισε το σπίτι μας. Δυστυχώς καθημερινά ο κόσμος γίνεται αντιμέτωπος με τέτοια περιστατικά. Περιστατικά κανονικού βιασμού, ψυχολογικού βιασμού. Ευχαριστώ θερμά την ελληνική Αστυνομία που έσπευσε αμέσως. Συγχαρητήρια στη δουλειά που έκανε. Ελπίζω σε λίγες μέρες να τον δω μπροστά μου σε κάποιο τμήμα και να με κοιτάξει στα μάτια.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.