ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θύμα επιτηδείων ηλικιωμένη στη Βούλα – Πώς της άρπαξαν 130.000 ευρώ

Της παρουσιάστηκε σαν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και της είπε ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο

Θύμα επιτηδείων ηλικιωμένη στη Βούλα – Πώς της άρπαξαν 130.000 ευρώ

Θύμα επιτηδείων που τηλεφωνούν σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Βούλα, η οποία τους έδωσε 130.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστιδα τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, παρουσιάστηκε σαν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και της είπε ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο, παρέσυρε και χτύπησε ανήλικο παιδί και προκειμένου να μην μπει φυλακή πρέπει να της δώσει άμεσα 100.000 ευρώ.

Η ηλικιωμένη έβαλε 100.000 ευρώ σε μια τσάντα και την άφησε στον κάδο σκουπιδιών απέναντι από το σπίτι της καθ’ υπόδειξην της δράστιδος. Και η δράση της απατεώνισσας δεν σταμάτησε εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάλεσε ξανά στο τηλέφωνο την ηλικιωμένη και της ζήτησε επιπλέον 30.000 ευρώ τα οποία και της παρέδωσε σε τσάντα που άφησε σε ιερό ναό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.