
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 38χρονου παράνομου μετανάστη, μετά από καταγγελία 27χρονης για σεξουαλική κακοποίηση το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου στην Τήνο.
Μετά την καταγγελία της γυναίκας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουλίου.
Η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο προανάκρισης, ενώ οι αρχές συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας δικαστικής αρχής, όπου θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.