ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τρόμος για 19χρονη στην Θεσσαλονίκη: Την μαχαίρωσαν στην μέση του δρόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα γνωρίζονται

Τρόμος για 19χρονη στην Θεσσαλονίκη: Την μαχαίρωσαν στην μέση του δρόμου

Σκηνές βγαλμένες από ταινίες θρίλερ έζησε μια 19χρονη κοπέλα το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή των Συκεών στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday στις 17:40 ένας άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι την 19χρονη κοπέλα στην συμβολή των οδών Καραβαγγέλη και Γ. Παπαδοπούλου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα το σημείο αποκλείστηκε από την ΕΛΑΣ με τα στελέχη να λαμβάνουν καταθέσεις μαρτύρων για τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 19χρονη τραυματία και τη μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά πληροφορίες δράστης και θύμα γνωρίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.