ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος για 64χρονο επιχειρηματία στη Χαλκίδα – Τον κρατούσαν όμηρο και τον βασάνιζαν επί 10 ώρες

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Νοεμβρίου

Τρόμος για 64χρονο επιχειρηματία στη Χαλκίδα – Τον κρατούσαν όμηρο και τον βασάνιζαν επί 10 ώρες

Στιγμές που θα τις θυμάται σε όλη του τη ζωή πέρασε ένας 64χρονος επιχειρηματίας στη Χαλκίδα, καθώς άγνωστοι τον κρατούσαν όμηρο επί 10 ώρες και τον βασάνιζαν χτυπώντας τον.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Νοεμβρίου, όταν το θύμα με καταγωγή από το Καζακστάν και υπηκοότητα γερμανική βρισκόταν στο σπίτι του στη Χαλκίδα και ένας γείτονας και ομοεθνής του τον προέτρεψε να πάει στο σπίτι του.

Ο άνδρας πήγε στο σπίτι του γείτονά του, ο οποίος τον οδήγησε στο υπόγειο όπου βρίσκονταν πέντε άγνωστοι άνδρες, δύο εκ των οποίων άρχισαν να τον χτυπούν με σκεπάρνι και μία ξύλινη βάση καρέκλας, στο κεφάλι και το σώμα, ζητώντας του ένα υπέρογκο ποσό, το οποίο πίστευαν ότι είχε στην κατοχή του, κρυμμένο.

Όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα, οι υπόλοιποι τρεις δράστες είχαν αποχωρήσει από το σημείο και βρίσκονταν στο σπίτι του θύματος, ψάχνοντας για τα χρήματα, ενώ μετά από ώρες, σύμφωνα με την καταγγελία, μετέφεραν τον άνδρα στο σπίτι του, όπου συνέχισαν να τον χτυπούν και να απαιτούν τα χρήματα, ενώ ένας από τος δράστες δεν δίστασε ακόμα και να τον μαχαιρώσει.

Οι βασανισμοί κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν, ενώ άφησαν το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 64χρονος μόλις συνήλθε, ζήτησε βοήθεια από γνωστό του, ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, περιγράφοντας όσα έζησε στα χέρια των αδίστακτων βασανιστών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.