ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τροχαίο στη Ξάνθη: Ανήμερα των γενεθλίων της η κηδεία της 19χρονης που παρασύρθηκε από όχημα αστυνομικού (φωτο)

Οι συγγενείς της 19χρονης ζητούν να χυθεί άπλετο φως και να γίνει διεξοδική έρευνα

Τροχαίο στη Ξάνθη: Ανήμερα των γενεθλίων της η κηδεία της 19χρονης που παρασύρθηκε από όχημα αστυνομικού (φωτο)

Σε κλίμα θλίψης και ανήμερα των γενεθλίων της τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/12) η κηδεία της 19χρονης Αϊσέ, η οποία έχασε τη ζωή της μετά την παράσυρσή της από υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε 34χρονος αστυνομικός, στις 6 Δεκεμβρίου, στην Ξάνθη.

Όλοι οι συγχωριανοί της κοπέλας συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της οικογένειας για να απευθύνουν τον τελευταίο χαιρετισμό και να συλλυπηθούν τους οικείους της, πριν οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία, στο χωριό Παλιός Ζυγός Ξάνθης.

Η τελετή έγινε σύμφωνα με τα μουσουλμανικά έθιμα που ακολουθούν οι Πομάκοι της περιοχής, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Οι συγγενείς της 19χρονης ζητούν να χυθεί άπλετο φως και να γίνει διεξοδική έρευνα.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Η κοπέλα παρασύρθηκε λίγα μέτρα από το σπίτι που έμενε και είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της. Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 34χρονος αστυνομικός ειδοποίησε ασθενοφόρο και επέστρεψε αμέσως μετά στο σπίτι του. Παραδόθηκε δυο μέρες αργότερα, χωρίς όπως λένε συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, να μπει έστω μια φορά στη διαδικασία να τους τηλεφωνήσει για μία συγγνώμη και μια τυπική ερώτηση για την πορεία της υγείας της, σύμφωνα με το Mega.

Ο 34χρονος αστυνομικός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ για τις συνθήκες του τροχαίου και τις κινήσεις που έκανε πριν από οκτώ 24ωρα.

Όσον αφορά στην απόδοση ευθυνών από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, όπως μεταδίδει το grtimes.gr, έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και για εγκατάλειψη σε βάρος του 34χρονου αστυνομικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, μόλις συγκεντρωθούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία (βιντεοληπτικό υλικό, μαρτυρικές καταθέσεις, πραγματογνωμοσύνες κ.α) η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να ασκηθεί ποινική δίωξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.