ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τροχαίο στο Ναύπλιο: Νεκρός οδηγός μηχανής – Τραυματίστηκε η συνεπιβάτιδα

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Ρέματος Ραμαντάνι

Τροχαίο στο Ναύπλιο: Νεκρός οδηγός μηχανής – Τραυματίστηκε η συνεπιβάτιδα

Το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου στο Ναύπλιο στο ύψος του Ρέματος Ραμαντάνι σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και η κατάληξη ήταν τραγική.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, νεκρός ανασύρθηκε ένας οδηγός μηχανής, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Αγίου Αδριανού. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Ρέματος Ραμαντάνι, όταν ο άτυχος οδηγός έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει θανάσιμα, ενώ τραυματίστηκε και μια κοπέλα που επέβαινε στη μηχανή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας και το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου που διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.