Βίντεο φρίκης με τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους – Για να τους παίρνει χρήματα

Συγγενείς αναφέρουν ότι ο άντρας ζητάει χρήματα από τους γονείς του γιατί δεν δούλευε

Βίντεο φρίκης με τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους – Για να τους παίρνει χρήματα

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο – ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας όπου δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους.

Όπως όλα δείχνουν αιτία στάθηκαν οικονομικές διαφορές μεταξύ του 50χρονου και των γονιών του.

Συγγενείς αναφέρουν ότι ο άντρας ζητάει χρήματα από τους γονείς του, προκειμένου να στηρίξει και τη δική του οικογένεια, ωστόσο οι ηλικιωμένοι πολλές φορές δεν δύνανται να τον βοηθήσουν.

Οι εικόνες που φέρνει σήμερα στο φως αποκλειστικά το Mega, είναι πολύ σκληρές. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι 80 ετών, τρομοκρατείται, στην κυριολεξία από τον 50χρονο γιο του.

«10 χρόνια διαρκεί. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο» αποκαλύπτει συγγενής των ηλικιωμένων.

Το βίντεο τραβά η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου. Μια γυναίκα από την Ουκρανία που κατηγορεί το ηλικιωμένο ζευγάρι πως δεν βοήθησαν την οικογένειά της οικονομικά.

«Κάτσε κάτω και μη μιλάς! Εάν δεν ήμουν εδώ θα της έτρωγες από το πρωί» ακούγεται να λέει ο 50χρονος στη μητέρα του.

«Σκάσε, σκάσε, σκάσε!» συνεχίζει να της λέει με φωνές, ενώ ακούγεται να σχολιάζει και η εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία τραβά το βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.