ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βοιωτία: «Το DNA του θύματος στο όπλο του αστυνομικού, δικαιώνει τους ισχυρισμούς μας» λέει ο Α.Κούγιας 

«Θα συνεννοηθώ με τον εντολέα μου εάν θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές»

Βοιωτία: «Το DNA του θύματος στο όπλο του αστυνομικού, δικαιώνει τους ισχυρισμούς μας» λέει ο Α.Κούγιας 

Το DNA του ίδιου του θύματος εντοπίστηκε πάνω στο όπλο που εκπυρσοκρότησε το Νοέμβριο στη Θήβα, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός 17χρονου νεαρού και την ποινική δίωξη κατά του αστυνομικού ο οποίος τον κατεδίωκε μετά από άρνησή του να σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο.

Την πληροφορία ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου του ο συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρει ότι «Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια του φερόμενου ως δράστου αστυνομικού, αλλά και η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας μού ανέθεσαν την υπεράσπιση του ατυχούς αστυνομικού, ο οποίος ενεπλάκη μετά από 2ωρη καταδίωξη στην υπόθεση, όπου έχασε τη ζωή του ο 18χρονος Χ.Μ».

Και συνεχίζει με αφορμή τις νέες εξελίξεις: «Από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε δημοσίως και μετά από συνεργασία των τεχνικών μας συμβούλων κας Ουρανίας Δημακοπούλου, ιατροδικαστού και του κου Γεωργίου Ραυτογιάννη βαλλιστικού επιστήμονος ότι ο θάνατος του αειμνήστου νεαρού οφείλεται σε δική του ενέργεια και ότι ο αστυνομικός ουδέποτε πάτησε τη σκανδάλη, ώστε να προκαλέσει την εκπυρσοκρότηση του όπλου και το θάνατο του αειμνήστου νεαρού».

«Ο ισχυρισμός του έγινε απόλυτα δεκτός από τον κο Ανακριτή Θηβών και τον κο Εισαγγελέα που γνωμοδότησαν και ο αστυνομικός έμεινε ελεύθερος και δεν κρατήθηκε προσωρινά», προσθέτει.

«Την κρίση της δικαιοσύνης την αμφισβήτησαν τόσο διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά κυρίως η εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, στην οποία εντελώς παρανόμως ενεφανίζετο καθημερινά ο συνήγορος υποστηρίξεως της κατηγορίας, ο οποίος σε συνεργασία με την ρεπόρτερ της εκπομπής κα Κουβελιώτη, η οποία μάλιστα εκοιμάτο στον καταυλισμό των ρομά της Θήβας, ΕΝΩ ΤΟ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΟΜΑ και υποστήριζαν χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς καμία επιστημονική υποστήριξη ότι ο αστυνομικός εκτέλεσε στην κυριολεξία το αείμνηστο θύμα και ότι ο θάνατος του θύματος δεν οφείλεται σε ατύχημα, αλλά σε δόλια ενέργεια του αστυνομικού», αναφέρει.

Και συνεχίζει: «Σήμερα, η Δ.Ε.Ε και συγκεκριμένα η υπηρεσία, η οποία εξετάζει το dna των πρωταγωνιστών τέτοιων υποθέσεων απεφάνθη ότι στη σκανδάλη του όπλου και στον υποφυλακτήρα ευρέθη το dna του αειμνήστου θύματος, επιβεβαιώνοντας τόσο εμένα, τον συνήγορό του, όσο και τους τεχνικούς συμβούλους τους οποίους επέλεξα, αλλά κυρίως τον δυστυχή και άτυχο αστυνομικό, ο οποίος είναι υπόδικος ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, έχει απομακρυνθεί από την υπηρεσία του και προσπαθεί να εργαστεί σε οποιαδήποτε εργασία για να αναθρέψει τα τρία ανήλικα παιδιά του».

Έπειτα, ζητά να απολογηθούν όσες τηλεοπτικές εκπομπές και ιστοσελίδες διαστρέβλωσαν την αλήθεια: «Μετά από αυτήν την εξέλιξη όσοι παρουσιαστές εκπομπών, αλλά και δημοσιογράφοι τον συκοφάντησαν θα πρέπει με τον πλέον σαφή τρόπο να ζητήσουν συγγνώμη από τον ίδιο και την οικογένεια του, αλλά και από τους συναδέλφους του αστυνομικούς, αλλά κυρίως από τον Εισαγγελέα Θηβών και τον τακτικό Ανακριτή Θηβών, οι οποίοι δεν παρασύρθηκαν από τα λαϊκά δικαστήρια των εκπομπών και τον άφησαν ελεύθερο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα συνεννοηθώ με τον εντολέα μου εάν θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές σε όλους αυτούς που τον συκοφάντησαν και τον δυσφήμησαν αλλά και αν θα ζητήσουμε την πειθαρχική δίωξη του δικηγόρου, ο οποίος καθημερνά καταρράκωνε το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου, εμφανιζόμενος σε δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.