Βόλος: 60χρονος γιατρός «έκανε παιχνίδι» να βάζει φωτιά στο σπίτι του

Ο 60χρονος γιατρός με τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να πυρπολήσει το σπίτι του

Βόλος: 60χρονος γιατρός «έκανε παιχνίδι» να βάζει φωτιά στο σπίτι του

Για μια ακόμη φορά, κινητοποίησε την Πυροσβεστική ένας 60χρονος γιατρός με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος κάθε τόσο βάζει φωτιά στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία του Βόλου! Το νέο περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, ευτυχώς χωρίς να πάθει κάτι ο ίδιος.

Ο άτυχος επιστήμονας είχε προσπαθήσει και τις προηγούμενες ημέρες να πυρπολήσει το σπίτι και μάλιστα οι πυροσβέστες τον είχαν βρει να… τρώει μακαρονάδα παρακολουθώντας τις φλόγες! Αν και είχε κριθεί απαραίτητη νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, το νοσοκομείο δεν μπορούσε να τον δεχθεί καθώς η Ψυχιατρική κλινική αντιμετωπίζει μόνο περιστατικά που απαιτούν βραχεία νοσηλεία.

Μετά την εκ νέου προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο 60χρονος παθολόγος αφέθηκε ελεύθερος. Ο δικαστικός λειτουργός έδωσε κατεπείγουσα εντολή για έναρξη διαδικασίας δικαστικής συμπαράστασης και ανέθεσε στην αρμόδια κοινωνική υπηρεσία να αναζητήσει κατάλληλη ψυχιατρική δομή μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του γιατρού, ο αδελφός του διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι κι αλλιώς, ο 60χρονος δεν μπορεί να παραμείνει στο σπίτι του που, μετά τις διαδοχικές πυρκαγιές, δεν είναι πλέον κατοικήσιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.