ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Βόλος: Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε πατέρα και τον 11χρονο γιο του

Το τροχαίο λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία

Βόλος: Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε πατέρα και τον 11χρονο γιο του

Ένας πατέρας και ο 11χρονος γιος του, περπατούσαν σε πεζοδρόμιο στο Βόλο όταν ένα ΙΧ που έκανε όπισθεν τους χτύπησε. Αμέσως μετά ο οδηγός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από την περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται.

Ήταν 16.40 απόγευμα της Κυριακής 5 Νοεμβρίου, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας smart, έκανε για άγνωστο λόγο όπισθεν επί της οδού Εφραιμίδου στη Νέα Ιωνία, πιθανότατα προκειμένου να σταθμεύσει.

Κατά τη διάρκεια των ελιγμών, το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο παρασύροντας και τραυματίζοντας -ευτυχώς ελαφρά- έναν 55χρονο άνδρα και τον 11χρονο γιο του, που εκείνη την ώρα περπατούσαν αμέριμνοι.

Στη συνέχεια, το ΙΧ αυτοκίνητο εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας τους δύο τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι εντός του αυτοκινήτου βρίσκονταν ένα μικρής ηλικίας παιδί στη θέση του οδηγού και ένας ενήλικας άνδρας στη θέση του συνοδηγού.

Η Τροχαία Βόλου αναζητεί τους δράστες και διεξάγει προανάκριση. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους δύο τραυματίες, μεταφέροντάς τους στο Νοσοκομείο Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.