ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βόλος: Η Εισαγγελία Βόλου έδωσε εντολή για προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό μπούλινγκ στον 7χρονο μαθητή

Ξεκινά προκαταρκτική δικαστική έρευνα για το περιστατικό σε Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας Βόλου

Βόλος: Η Εισαγγελία Βόλου έδωσε εντολή για προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό μπούλινγκ στον 7χρονο μαθητή

Ξεκινά προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία, για το μπούλινγκ στον 7χρονο μαθητή που έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθιά του, σε σχολείου του Βόλου.

Η Εισαγγελία Βόλου έχει ήδη δώσει σχετική εντολή στην Αστυνομία για να διερευνηθεί η καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω ανάρτησης που έκανε η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με την οποία, μεγαλύτερος μαθητής του σχολείου κατέβασε το παντελόνι του μικρού μαθητή και ζωγράφισε τρίλιζα στα οπίσθιά του.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, θα ληφθούν καταθέσεις από τους καταγγέλλοντες κηδεμόνες του παιδιού, τους γονείς του μαθητή, που φέρεται να άσκησε μπούλινγκ στον μικρότερο συμμαθητή του, την διευθύντρια και τους δασκάλους επόπτες.

Τελευταία και με παρουσία ψυχολόγου αναμένεται να καταθέσουν τα παιδιά.

Έπαιζαν… τρίλιζα στα οπίσθια του παιδιού με «Χ» και «Ο»

Την καταγγελία έκανε η μητέρα η οποία είδε τι είχε συμβεί όταν άλλαξε ρούχα στο παιδί και είδε τα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο

Η μητέρα περιγράφει τι είδε ακριβώς όταν μπήκε στο δωμάτιο: «Μπαίνω μέσα βλέπω και τον μικρό να κλαίει. Τι έγινε;

Κατεβάζει το εσωρουχάκι του και βλέπω πίσω Χ-Χ-Χ και κάτι κύκλους, τρίλιζα. Γυρνάω και λέω στην γυναίκα μου «όπως είσαι τώρα σήκω και πάμε στην αστυνομία.

Με το που ακούει το παιδί αστυνομία έβαλε τα κλάματα, καθόμαστε τον ηρεμούμε, κάθεται το παιδί και μας λέει, το παιδάκι αυτό μας το περιγράφει πως είναι το πρόσωπο του πως μοιάζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όπως σημείωσε είναι η τρίτη φορά που σημειώνεται παρόμοιο περιστατικό χωρίς το σχολείο να έχει λάβει κάποιο μέτρο προστασίας ή αποτροπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.