ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βόλος: Καταδικάστηκε 54χρονος που απείλησε τη γυναίκα του ότι θα τη στείλει στον τάφο

Απείλησε τη γυναίκα του ότι θα την πατήσει με το αυτοκίνητο

Βόλος: Καταδικάστηκε 54χρονος που απείλησε τη γυναίκα του ότι θα τη στείλει στον τάφο

Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 54χρονο για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής και τον καταδίκασε ερήμην, σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή.

Ο κατηγορούμενος ζει με τη σύζυγό του και έχουν ένα ανήλικο παιδί και η 56χρονη σύζυγός του κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι είναι ανεξάρτητη οικονομικά γιατί εργάζεται, δεν έχει καμία εξάρτηση από τον άνδρα, αλλά δεν τον χωρίζει γιατί έχουν ένα ανήλικο παιδί.

Ο 56χρονος κατηγορείται ότι στις 12 Απριλίου 2020, στη διάρκεια καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους, είπε στην γυναίκα ότι θα τη σκοτώσει, έχει τρόπο να τη διώξει από τη δουλειά της αν μιλήσει στην Αστυνομία, ενώ την απείλησε ότι θα τη στείλει στον τάφο, δεν τον ενδιαφέρει αν θα ζήσει και αν τη βρει έξω από το σπίτι, θα την πατήσει με το αυτοκίνητο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε, ο κατηγορούμενος να καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών και τελικά αποφασίστηκε να καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.