ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Βραυρώνα: Τα σενάρια για το πώς έχασε τη ζωή του το βρέφος – Δέχτηκε χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό του 

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμενόταν να ρίξει «φως» στο αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε μετά τη γέννα

Βραυρώνα: Τα σενάρια για το πώς έχασε τη ζωή του το βρέφος – Δέχτηκε χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό του 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμενόταν να ρίξει «φως» στο αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε μετά τη γέννα. Ένα από τα αρχικά σενάρια που είχε διατυπωθεί ήταν το βρέφος να έχει χάσει τη ζωή του εξαιτίας της έλλειψης ιατρικής φροντίδας.

Με δεδομένο όμως ότι το βρέφος γεννήθηκε εν ζωή, διαπιστώθηκε ότι το παιδί φέρει προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα.

Σύμφωνα με το MEGA υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα, είναι το βρέφος να χτυπήθηκε από τους γονείς του μέχρι να πεθάνει και να πετάχτηκε νεκρό στον κάδο απορριμμάτων. Εκεί έπειτα φέρει χτυπήματα από τον μηχανισμό σύνθλιψης του απορριματοφόρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πιθανότερο σενάριο όμως είναι να το έχουν βάλει στη σακούλα εν ζωή και όλα τα χτυπήματα να τα έχει δεχθεί από τον μηχανισμό του απορριμματοφόρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.