ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χειροπέδες σε άνδρα με διπλό διαβατήριο στο τελωνείο Ευζώνων που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία στην Τσεχία

Θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης

Χειροπέδες σε άνδρα με διπλό διαβατήριο στο τελωνείο Ευζώνων που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία στην Τσεχία

Στα χέρια της αστυνομίας του τελωνείου Ευζώνων έπεσε χθες (26.5.2023) ξένος άνδρας με διπλό διαβατήριο, για τον οποίο είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, καθώς είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλακή στην Τσεχία για ανθρωποκτονία και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Ο εν λόγω άνδρας με το διπλό διαβατήριο, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για δολοφονία στη Τσεχία, ήταν στην Βόρεια Μακεδονία. Χθες επιχείρησε να περάσει τα σύνορα με την Ελλάδα και να μπει στη χώρα μας μέσω του τελωνείου Ευζώνων.

Οι αστυνομικοί στο τελωνείο Ευζώνων ανακάλυψαν στον έλεγχο διαβατηρίων ότι ο άνδρας είχε διπλά στοιχεία και υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του από την Τσεχία. Ο εν λόγω άνδρας είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και επικίνδυνη σωματική βλάβη στην Τσεχία και είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 10 ετών (η τελική καταδίκη ήταν σε νομική ισχύ από τις 24.3.2026).

Ο άνδρας που συνελήφθη στο τελωνείο Ευζώνων εμφανιζόταν να έχει δυο διαβατήρια ένα Κοσσόβου και ένα Σκοπίων με δυο ονόματα και δυο διαφορετικές χρονολογίες γέννησης (1987 ή 1988).

Εις βάρος του άνδρα για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σχηματίστηκε δικογραφία από τις ελληνικές αρχές και τη Δευτέρα (29.5.2023) θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Την έρευνα προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Παιονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.