ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χειροπέδες σε έξι ανήλικους στον Άγιο Δημήτριο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Οι ανήλικοι προσπάθησαν να διαφύγουν από τις Αρχές

Χειροπέδες σε έξι ανήλικους στον Άγιο Δημήτριο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται έξι ανήλικοι ηλικίας από 14 έως 16 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Πιο αναλυτικά, μετά από ενημέρωση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής (7/7) μεταξύ ομάδων ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και προέβησαν σε αναζητήσεις καθόσον τα άτομα είχαν αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, σε κοντινό σημείο, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους, οι οποίοι στη θέα τους τράπηκαν σε φυγή ρίπτοντας παραλληλα στο έδαφος πτυσσόμενο γκλοπ, αναδιπλούμενο μαχαίρι και κατσαβίδι.

Τα άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε κουκούλα, τύπου «full face».

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.