ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόθεση βιασμού στη Λέσβο: «Τίποτα δεν έγινε χωρίς τη συναίνεσή της 14χρονης» λέει ο δικηγόρος του 53χρονου

«Μέχρι τώρα έχει ακουστεί μόνο η μία φορά»

Υπόθεση βιασμού στη Λέσβο: «Τίποτα δεν έγινε χωρίς τη συναίνεσή της 14χρονης» λέει ο δικηγόρος του 53χρονου

Ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στη Λέσβο απολογείται σήμερα με τον δικηγόρο του να δίνει τη δική του εκδοχή.

Ο Κωνσταντίνος Ι. Μαυροειδής που ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου αστυνομικού αν και αναγνώρισε ότι η πράξη του πελάτη του είναι καταδικαστέα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν τελέστηκε βιασμός και ότι έγινε για το οποίο κατηγορείται ο πελάτης του έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Όπως είπε ο δικηγόρος «μέχρι τώρα έχει ακουστεί η μία πλευρά και θα ήθελα λοιπόν να σας πω, χωρίς καμία διάθεση από πλευράς μας να παραβλέψουμε αυτό που έγινε και για το οποίο σαφώς και είμαστε υπόλογοι έναντι της δικαιοσύνης, ότι ουδεμία πράξη βιασμού τελέστηκε από πλευράς του πελάτη μου. Ο πελάτης μου είχε σχέση με την καταγγέλλουσα και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της» είπε ο δικηγόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μαυροειδής επανέλαβε αρκετές φορές ότι αυτή η τοποθέτηση του δεν συνιστά αποποίηση ευθυνών για ότι έγινε αλλά οφείλει ως δικηγόρος να θέσει – πως είπε – τα γεγονότα στην πραγματική τους βάση. Όπως τόνισε «θα αποδείξουμε στη δικαιοσύνη τους ισχυρισμούς μας καθώς υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πελάτη μου με την καταγγέλλουσα και σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι δεν μπορεί να τη βίασε και την επόμενη μέρα η ίδια να του στέλνει μηνύματα και να τον ρωτά αν είναι καλά χωρίς τίποτα να δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δυστυχώς υπήρχε σχέση μεταξύ τους και το λάθος του πελάτη μου κάτι που και εγώ του επανέλαβα και το αναγνωρίζει και φαίνεται μετανιωμένος είναι ότι σύναψε σχέση με μία ανήλικη ενώ αυτό δεν έπρεπε να γίνει» είπε καταλήγοντας ο κ. Μαυροειδής ο οποίος υπογράμμισε ότι ο πελάτης του στα τόσα χρόνια που δραστηριοποιείται και επαγγελματικά ως αστυνομικός αλλά και στην ενασχόληση του με τον αθλητικό χώρο δεν είχε δώσει αφορμές και όλοι τον εμπιστεύονταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.