ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ζάκυνθος: «Είμαι αθώος» λέει ο 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη διακοπή κύησης της συντρόφου του

«Άδικα βρίσκομαι σε αυτή τη θέση»

Ζάκυνθος: «Είμαι αθώος» λέει ο 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη διακοπή κύησης της συντρόφου του

Ο 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι εξανάγκασε τη σύντροφο του να πάρει φάρμακα προκειμένου να διακόψει την κύηση της ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα. 

Πιο συγκεκριμένα ο αλλοδαπός οδηγήθηκε σήμερα (22/2/24) στον Εισαγγελέα ο οποίος για την αποβολή του εμβρύου, του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της διακοπής κύησης. Μέσω του δικηγόρου του ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για τις 26 Φεβρουαρίου, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.

«Ο εντολέας μου αρνείται όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Δεν έχει διαπράξει τίποτε από αυτά για τα οποία κατηγορείται. Λάβαμε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ο ίδιος είναι σαφής στις απαντήσεις του και δείχνει ότι πραγματικά δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Φρονεί ότι άδικα βρίσκεται σε αυτή τη θέση», λέει o δικηγόρος του 27χρονου Παναγιώτης Κεφαλληνός.

Από την πλευρά του ξάδερφος του φερόμενου ως δράστη, εκφράζει την πεποίθηση του ότι το συγγενικό του πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ξάδελφος μου είναι αθώος. Δεν ήταν ποτέ βίαιος. Είναι ήρεμος άνθρωπος, δεν θα έκανε ποτέ κακό. Με τίποτα δεν τα έχει κάνει όλα αυτά που λένε. Έδειχνε ότι είναι καλά με το κορίτσι. Άλλωστε την κοπέλα την πήγε από μόνος του αυτός στο νοσοκομείο. Πως θα μπορούσε να την είχε πάει αυτός ενώ της έχει κάνει όλο αυτό το κακό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.