ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζωγράφου: Νεαροί ξυλοκόπησαν για άγνωστη αιτία άνδρα που δεν ήξεραν

Είναι το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες

Ζωγράφου: Νεαροί ξυλοκόπησαν για άγνωστη αιτία άνδρα που δεν ήξεραν

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στου Ζωγράφου, καθώς τρεις νεαροί ξυλοκόπησαν, για άγνωστο λόγο, έναν άνδρα στην Ούλωφ Πάλμε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Zografou24, ο άνδρας είχε βγει για τρέξιμο και χωρίς να έρθει σε διαπληκτισμό με τους τρεις νεαρούς, απλά περπατώντας στο πεζοδρόμιο, δέχθηκε απανωτά χτυπήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση και κακώσεις από τα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να έχει προσωρινή απώλεια μνήμης.

Μάλιστα, μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι και το προηγούμενο διάστημα είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στην Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή γύρω στις 11 το βράδυ με άλλον άνδρα να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.

Τότε μια γυναίκα τον είχε πλησιάσει και τον είχε ρωτήσει αν τη γνωρίζει. Εκείνος απάντησε «όχι», η γυναίκα τον ξαναρώτησε και εμφανίστηκε από το πουθενά παρέα νεαρών και άρχισε να τον χτυπά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές είναι ενήμερες γι’ αυτά τα περιστατικά υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για συμμορία που χτυπά αγνώστους χωρίς προφανή λόγο, καθώς σκοπός τους δεν είναι να κλέψουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.