ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ. Ζάεφ: Μιλά ανοιχτά για «Μακεδονία» και «πολίτες της Μακεδονίας»

Ζ. Ζάεφ: Μιλά ανοιχτά για «Μακεδονία» και «πολίτες της Μακεδονίας»

Για «Μακεδονία» και «πολίτες της Μακεδονίας» κάνει λόγο ο Ζόραν Ζάεφ, με αναρτήσεις του στο facebook. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις.

Μπορεί η Βουλή των Ελλήνων να κινείται στον αστερισμό των «προθύμων» της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι οποίοι τις τελευταίες ώρες υποβάλλουν με θέρμη τα διαπιστευτήρια τους στον Αλέξη Τσίπρα, όμως ο Ζόραν Ζάεφ εξακολουθεί να είναι πρωθυπουργός της «Μακεδονίας» σκέτο. Παρά την ψήφιση των συνταγματικών αλλαγών στη γειτονική χώρα, τις οποίες υποδέχτηκε με πανηγυρισμούς η ελληνική κυβέρνηση με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά μάλιστα να καλωσορίζει τη «Βόρεια Μακεδονία», οι γείτονες μας παραμένουν «Μακεδόνες».

Μια απλή επίσκεψη στην επίσημη σελίδα του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ στο facebook, είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς ότι ακριβώς την ώρα που στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να ψηφιστεί η Συμφωνία εκχωρώντας στους Σκοπιανούς «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα οι τελευταίοι συνεχίζουν το βιολί τους.

Στο πλαίσιο αυτό, για τη «Μακεδονία» και τους «πολίτες της Μακεδονίας» μιλά απερίφραστα ο Ζόραν Ζάεφ δίνοντας τον τόνο των επιτυχιών της κυβέρνησής του στον τομέα των μεταρρυθμίσεων και προβάλλοντας τις επιτυχές της χώρας του στον αθλητισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.