ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τη δοκιμαστική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο-φωτο)

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία των βαρέων οχημάτων όπως τα σύγχρονα άρματα μάχης τύπου Leopard 1 και 2

Θεσσαλονίκη: Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τη δοκιμαστική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο-φωτο)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί η πρόβα για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρόβα που έγινε το πρωί, κάτοικοι της πόλης που βρέθηκαν στην εθνική οδό είχαν την ευκαιρία να δουν τα άρματα μάχης και τα άψογα περάσματα των μηχανοκίνητων τμημάτων, που σε λίγες μέρες θα περάσουν μπροστά από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Για τη δοκιμαστική παρέλαση, έκλεισαν αναγκαστικά κάποιοι δρόμοι, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί κυκλοφοριακά προβλήματα.

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία των βαρέων οχημάτων όπως τα σύγχρονα άρματα μάχης τύπου Leopard 1 και 2 τα οποία σε άψογους σχηματισμούς δημιουργούν δέος στο πέρασμά τους, στη Θεσσαλονίκη.

Στην δοκιμαστική παρέλαση μεταξύ άλλων συμμετέχουν αυτοκινούμενα πυροβόλα τύπου panjer 2000 και αυτοκινούμενα πυροβόλα 155 χιλιοστών, πυραυλικά συστήματα mlrs, xok, τμήματα του μηχανικού εκκαθάρισης ναρκοπεδίων, οχήματα μεταφοράς πεζικού τύπου m113 και m117, αυτοκινούμενοι όλμοι, οχήματα ηλεκτρονικού πολέμου κ.α.

Όπως έγινε γνωστό ο Σμηναγός Χρήστος – Πάρις Χαρίτος θα πιλοτάρει φέτος το αεροσκάφος F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ», που θα «σκίσει» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και θα στείλει το μήνυμα στην πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ελληνικό λαό.

Λόγω της δοκιμαστικής παρέλασης, κλειστή θα παραμείνει έως τις 16:00 το απόγευμα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο τμήμα της από τη νέα αερογέφυρα Θέρμης μέχρι την αερογέφυρα Ρυσίου. Η κίνηση στο παραπάνω τμήμα διεκόπη μετά τις 08:00 το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται σε καίρια σημεία, κατευθύνοντας τούς οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων από εναλλακτικές διαδρομές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που κατευθύνονται από Θεσσαλονίκης προς Χαλκιδικής να μην μπαίνουν μέσα στο Ρύσιο αλλά να βγαίνουν στη Μουδανιών μέσω Τριλόφου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.